Samarbetspartners

Benders


My Laps


De Haardt


Kloft Timing

Tracksa logo


SMSlogo

Prokart Racing introducerar nu ett nytt sortiment av mycket prisvärda produkter för personlig utrustning för kartingförare. Varför betala mer?

Föraroveraller tillverkade i Cordura 100% polyestertyg med quiltat foder i bomull, ribbstickade muffar i ärmar och ben och med elastiska sömmar för att underlätta armrörelser. Cordura-overallen finns i många färger och utföranden samt i alla storlekar från XXS till XXL.

Overaller för hyrkart kan även fås med kardborreband vid anklarna

Alla overaller kan levereras med företags- eller sponsorreklam tryckt eller broderat på lämplig plats på overallen.
Klubbar/team kan beställa föraroveraller i klubbfärger och med tryckt eller påsydd logotype.


K003   K008  K011

Föraroverallerna finns i flera olika designer och färger samt i tre olika kvaliteter. 
Top Ouality: CIK-godkänd raceoverall. Pris endast 695 kr.
Tävlingsoverall, ej CIK-godkänd. Pris endast 595 kr.
Hyrkartoverall: Pris endast 395 kr

Racingskor för Karting
Sköna, stabila och tuffa racingskor för karting. Material i konstgjort skinn med sula av gummi.
Storlekar från 34– 47.

           Kartingskor                      Kartingskor

Pris: 495 kr


Handskar

              Handskar                                  Handskar       

Pris: 145 kr

Skydd (bilder saknas ännu)
Nackskydd  Pris 250 kr
Revbensskydd, normalutförande i PVC. Pris 250 kr
Revbensskydd i Kevlar. Pris 550 kr


Prokart Racing utvecklar, rekommenderar och marknadsför också produkter som främst riktar sig till klubbar och arrangörer inom karting och hyrkarting.

Kurbs eller Bankantsmarkering

Fr.o.m 2009 är internationella kurbs tillåtna på svenska karting-banor. De s k valmplattorna som orsakat så mycket irritation och skador, får bytas ut mot effektivare kurbs av internationell standard.

Innerkurbs Innerkurbs, närbild

Innerkurbs på Göteborg Karting Ring                    Närbild som visar kurbsprofilen
 
Ytterkurbs Ytterkurbs i profil
Ytterkurbs. OBS! avåkningsytan utanför kurbsen            Ytterkurbs i profil

Benders Facon Kerb

Benders Cementgjuteri har tillsammans med Lidköpings Karting Klubb tagit fram färdiggjutna standardenheter för dessa kurbs i ett antal varianter. Prokart Racing marknadsför Benders kurbs-system och hjälper även till med projektering och beräkningar vid anläggning av dessa kurbselement.
Ladda ned broschyr för Bender Facon Kerbs-system.

Kontakta Prokart Racing för pris- och leveransuppgifter på info@prokart.se


Tracksa Flaggpostsystem

Svårt att bemanna flaggposteringar med kunnig personal? Kan ni genomföra träningskörning på ett ansvarsfullt sätt. Tracksas system för flaggposteringen löser problemen. Det är ett fjärrstyrt system med ljuskolonner som placeras där förarna ser dem bäst och som manövreras från Race Control. Idealiskt för både utomusbanor och inomhushallar.
Ladda ner en broschyr med mer info här.

Kontakta Prokart Racing för pris- och leveransuppgifter info@prokart.se

Tracksa startljus

Norska Tracksa introducerar en helt ny startljusenhet för karting och racing. Startljuset är, liksom övriga Tracksa-produkter enkla att installera. Det behövs inte någon krånglig kabeldragning och startsystemet kontrolleras med trådlös fjärrkontroll.

Tracksa startljus

Tracksa startljus är perfekt för gokart och klarar alla krav från CIK för ljusstart.


SMS Timing System – ett affärssystem för hyrkart.

SMS-Timing är världsledande inom kompletta lösningar för hyrkarting, både inomhus och utomhus. De levererar ett "managementsystem omfattande lämplig hårdvara, men också ett helt sortiment av programvaror och tjänster, utvecklade för att hjälpa hyrkartverksamheten att nå en hög lönsamhet.

Varje gokart-center har olika behov: bara tidtagning och resultat, hantering av kunder, heat och finaler, marknadsföringshjälp som newsletter, clubkort, m.m eller ett komplett "management-system. Vi kan anpassa systemet till dina behov. Uppdateringar och support online.
Mer info här


Tire Watch System för KartingTIRE WATCH för karting är en högteknologisk produkt som består av 4 sensorer (en för varje hjul), som mäter tryck och temperatur. Sensorerna skickar sina data till en LCD-display som kan fästas på ratten eller runt förarens arm som en klocka.

TIRE Watch ger information om hur tryck och temperatur i däcken förändras när man kör. Du får data för skillnaden mellan framdäck och bakdäck, mellan vänster och höger sida, efter 2 varv, 5 varv eller 20 varv.

För tävlingskartarna är det uppenbart mycket viktig information för att hitta rätt set-up för chassit och rätt lufttryck i däcken.

Kontakta Prokart Racing för pris- och leveransuppgifter info@prokart.se


De Haardt Xtra Remote Control – the NEW standard

De Haardt har utvecklat nästa generation av sitt fjärrstyrningssystem för hyrkarting. Det är ett helt nytt system som bygger på den nyaste tekniken och är inte en modifieringt av tidigare system. Det har resulterat i en praktisk lättanvänd produkt som motsvarar de krav hyrkartoperatörer ställt upp.

Kontakta Prokart Racing för pris- och leveransuppgifter info@prokart.se


Fler intressanta produkter kommer när vi hittar de bästa, t ex säkerhetsnät som ett alternativ till däcksrullar, skyltmaterial för hyrkart,  varvräknings- och tidtagningssystem, kommunikationsutrustning, m.m.